Kattelegetøj – Det rigtige til din kat

kattelegetøj kat køb butik online shop tilbud dyreunivers

Vi har samlet en liste over det bedste kattelegetøj til at få din kat  i bevægelse, og vi har også tilføjet et par andre sjove kattelegetøj til din kats legeplads.

Her er nogle af vores yndlings tip og tricks til at vælge et kattelegetøj, der er designet med en aktiv kat i tankerne.

Småt kattelegetøj er mere attraktivt end stort

Katte kan lide at få fat i deres legetøj, og små genstande er ofte mere attraktive end større. Dette legetøj kan underholde dit kæledyr, så de er mindre tilbøjelige til at tygge på dine ejendele.

Du kan prøve det nedenstående muselegetøj, der allerede timevis af underholdning til den lille kat.

Legetøjet kan også hjælpe med at henlede din kats opmærksomhed på det sjove kattelegetøj. Endelig, hvis du vil bruge noget rigtig aktivt skal du tilføje et udfordrende katte træ på din liste over legetøj.

Er din kat træt af det gamle legetøj?

Faktisk er din kats mønstre helt normale, og hvis hun er træt af et legetøj, har hun en anden at lege med bagefter. Ved regelmæssigt at dreje legetøjet kan du maksimere fordelene ved kortere spilletid og samtidig sikre, at der altid er noget nyt og spændende at vække din interesse.

Du vil også gerne have et antal legetøj i dit hus, der interesserer ham, så længe du har dem, men ikke for længe. Katte er kræsen, og et enkelt legetøj vil være et sikkert hit med din killing, men hvis du finder et legetøj med mere end et formål, er der en god chance for, at de faktisk vil nyde det. Når din kat har forstået sit legemønster, skal du øge chancerne for, at den vil elske sit nye legetøj ved at læse, hvordan andre katte får legetøj.

Den mad, du bruger på dine katte “godbidder og legetøj, stemmer også overens med, hvad du spiser uden for huset. Når du køber kattelegetøj, skal du sørge for, at ingen skarpe skår eller små dele falder af og kan bringe din kat i fare. For de fleste katte er det klogt at holde legetøjet så tæt på kroppen som muligt og undgå at tilskynde deres katte til at spise uspiseligt legetøj.

Kattelegetøj er let for dit kæledyr at bære, og han kan lege med dem, når og hvor han vil. Hvis din kat ønsker at dræbe legetøjet, skal det udstoppede dyr have samme størrelse som katten. Din kat kan blive tiltrukket af hans klud klud, skønt han ikke er interesseret i de lyde, som legetøjet laver.

 

Tag del i fiskesjov med en tryllestav, der giver dig mulighed for let at flytte dit legetøj og hold det tæt på din kats næse, ører eller andre kropsdele. Mange genstande kan fastgøres til en tryllestav, fra fjer og snore til små udstoppede dyr for at tiltrække dine kattes opmærksomhed. Hvis du vil have et sjovt og vanedannende legetøj, der holder din kat aktiv og giver dig en lille pause, se på noget af det her fantastiske kattelegetøj.

Det meste legetøj har en række forskellige former, farver og størrelser.

Se endnu mere kattelegetøj og udstyr her.

En tanke om “Kattelegetøj – Det rigtige til din kat

  1. Pingback: Nyt kæledyr - Hvad passer til dig og din personlighed? - DyreUnivers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *