Krybdyr – Kan du lide dit dyr lidt anderledes?

krybdyr kæledyr dyrehandel dyreunivers billigt tilbud shop online butik ny (1)

Du har besluttet dit dyr skal være lidt anderledes, og du har besluttet at du skal ud og have et krybdyr. I denne artikel kan du lære hvad et krybdyr er, og vurdere, om du kan holde det som et kæledyr, og i så fald hvor godt det kan holdes så sundt som muligt.

For mere information om at holde krybdyr som kæledyr, bedes du kontakte en dyrlæge med erfaring inden for krybdyr og amfibiepleje og herpetologi. Vi har herunder lavet en guide til at finde det rigtige kryb dyr til dig og hvordan du passer på din nye ven.

krybdyr dyrehandel artikel kæledyr billigt butik tilbud shop dyreunivers

Fra de små til de store krybdyr

Fra store gekko til små leguaner er firbenarter af vidunderlig størrelse for dyreelskere i alle aldre. Hvis du vil have en mindre firben, er der nogle gode muligheder for at vælge den langhalede gecko, den crested gecko og den korte tailed gecko. For amatørgartnere, der ønsker at passe deres kæledyr, er kamme et godt valg, ligesom en række andre firbenarter er.

Et krybdyr skal undersøges af et krybdyr – kyndige dyrlæger, og krybdyr har brug for kryb dyr – kloge dyrlæger til at undersøge kæledyr. Krybdyr skal undersøges og evalueres mindst en gang om året, helst hver anden til tredje måned.

Hvis du er usikker på, om krybdyret passer til dig eller ikke længere er egnet som kæledyr til din familie, skal du besøge din lokale krybdyrbutik og bede personalet om råd.

Overvej at overlade dit kæledyr til en erfaren krybdyrs- eller paddeejer. Hvis du har fundet et krybdyr og finder et nyt hjem til det, bedes du kontakte os for mere information om at finde et nyt hjem til vores kæledyr.

Hvis du vil købe krybdyret til din husstand eller bare vil lære om disse specielle kæledyr, kan denne liste hjælpe dig. Inden du erhverver dig krybdyret, skal du undersøge alle aspekter af dets ejerskab grundigt, herunder om det passer til din livsstil, om dets art er unik, og om den har et stimulerende miljø.

Da hver krybdyrsart er unik, og hver kommer fra en anden dyrerace med forskellige behov og behov, anbefales det grundigt at undersøge det dyr, du leder efter som kæledyr.

krybdyr kæledyr dyrehandel dyreunivers billigt tilbud shop online butik

Ny til krybdyr?

Hvis du er ny til krybdyret og ønsker et kæledyr at interagere med og interagere med, er der flere gode muligheder for dig. Hvis du tror, du vil være i stand til at imødekomme dine behov, er her nogle krybdyr, som begyndere og erfarne krybdyrsejere anbefaler.

Krybdyr er et godt valg for ejere, der søger et sikkert, kæledyrsvenligt kæledyr til deres kæledyr og børn. De bedste dyrebutikker, der specialiserer sig i krybdyr, kan guide dig gennem sikre valg, hvis du vil have kæledyr eller vælge krybdyret, der kan behandles

Desværre er nogle af de mest almindelige arter af firben, der findes i dyrebutikker, ikke et godt valg for begyndere. For krybdyrelskere, der elsker udseendet af en leguan, men ønsker en venlig version, er dette et godt valg.

Firben som dit nye kæledyr

Firben er underholdende og nemme at tæmme, men skæggede drager kan forvente at bruge et anstændigt beløb på et ordentligt kabinet.

Buret eller kabinettet, hvor krybdyret er anbragt, vil være passende til dets størrelse og den type miljø, det lever i. For mindre kæledyr er der en række bure, der kan tilpasses krybdyrets naturlige miljø. 

Et økonomisk kæledyr

Krybdyr er overkommelige sammenlignet med hunde og katte, og de fleste krybdyrejere anser deres krybdyr for at være en rimelig pris. Forskere påpeger, at selv at holde mindre interaktive dyr såsom fisk og krybdyr stadig kan give sundhedsmæssige fordele for kæledyrsejere, og at det at engagere sig med krybdyret som kæledyr kan øge børns interesse for dyr.

Krybdyret der er opdrættet i fangenskab for fremtidige kæledyr lever længere end dem, der er fanget i naturen og er mere tilbøjelige til at være sunde, så deres køb understøtter ansvarlig reptilavl og opbevaring.

Når du endelig har fundet dit perfekte krybdyr, så husk at vi har fundet de bedste tilbud på alt udstyr og foder til krybdyr!

En tanke om “Krybdyr – Kan du lide dit dyr lidt anderledes?

  1. Pingback: Nyt kæledyr - Hvad passer til dig og din personlighed? - DyreUnivers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *