Hundelegetøj – Hvad passer til din hund?

hundelegetoej-hund-butik-online-shop-tilbud-dyreunivers

Disse interaktive hundelegetøj kommer i forskellige former, men alle har en ting til fælles: de er en fantastisk måde at holde din hund optaget og glad, mens du gør andre ting.

Du kan gøre dine hunde sjove at lege med ved at gøre alt med disse legetøj, hvad enten du sætter dem op eller lærer dem at bruge dem. Nogle af disse hundelegetøj kan endda tage kanten af en dårlig dag, som den stresskugle, der klemmer dig, når du er skør.

Hundelegetøj, gummer og aktivitet

Selvom din hvalp har stærke gummer, skal disse ekstremt holdbare legetøj være i stand til at modstå et godt hundelegetøj i mindst et stykke tid. Producenten hævder, at dette legetøj er en af deres stærkeste, der hjælper din hund til at bevæge sig fysisk og mentalt.

Dette er en glimrende måde at holde dine hunde fysisk aktive og samtidig sikre, at de forbliver stimulerede og mindre destruktive. Et andet legetøj, der normalt decimeres ved grov tygning er det simple plastik hundelegetøj, som er lavet af hård, holdbar plast og der ikke indeholder nogen skadelige stoffer.

Har din hund bidt hul i dit tøj?

Så kan du finde nyt, lækkert og billigt tøj hos HEYA.

Pivedyr og type til din hund

Selvom din hund kan håndtere tunge tyggelegetøj hurtigt, skal du være forsigtig, når du vælger interaktivt legetøj. Et godt legetøj til en Chihuahua ville hurtigt blive revet i stykker af en tyggende og kærlig Labrador, men på den anden side ville et hundelegetøj, der kunne modstå etstærk Labrador-bid sandsynligvis være for tung til at bæres af af en lille hund som en Chihuahua.

Din hund kan føle behov for at finde og ødelægge kilden til piveriet, hvilket betyder, at den kan sluge den, hvis den efterlades uden opsyn. Overvåg din hunds leg med knirkende legetøj og ved, at de ikke altid er sjove, men kan være ret sjove for hunden.

Sikkerhed ved legetøjet

Din hunds legetøj er ikke sikkert, hvis små stykker knuses eller rives ud, så det kan sluge dem. Hold øje med din hund for at sikre, at den ikke knækker eller sluge store dele af legetøjet, og se den også nøje for at sikre, at den ikke går i stykker og sluger et stort stykke legetøj.

Du skal også altid observere dine hunde tæt og tæt på deres legetøj for ikke at bryde det og få dem til at synke Sørg for, at det tyggelegetøj, du vælger, er sikkert, og hvis du nogensinde er i tvivl, så læs etiketten og spørg din dyrlæge. Hvis du overvejer at give din hund et tøjlegetøj i okselæder, skal du konsultere en dyrlæge, inden du giver legetøjet.

Sørg for, at det valgte tyggelegetøj er sikkert at bruge, og at det er sikkert og egnet til dine hunde, inden du giver det til dem. Ikke alt legetøj er godt for alle hunde, da nogle hunde arbejder hårdere med nogle hundelegetøj end andre, men Martins valg af legetøj blev bestemt af hans egne erfaringer med sin hund og hans personlige præferencer. Mindre hunde kan være strømspisere, mens kæmpe racer begge kan være blide med legetøj.

Hvis en knirkende eller udstoppet hund på en eller anden måde overlever udkastningen af ​​en hund, kan den leve i lang tid, selvom det ikke anbefales, at din hund også har en smag for knirkende. Bemærk: Dette er ikke en strimmel, som hunden kunne spise, og du vil helt sikkert overvåge dine hunde, mens de leger.

Se mere hundelegetøj og udstyr til din hund lige her!

En tanke om “Hundelegetøj – Hvad passer til din hund?

  1. Pingback: Nyt kæledyr - Hvad passer til dig og din personlighed? - DyreUnivers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *