Viser 1–12 af 25 resultater

 • Køb Trixie Udtyndersaks

  Trixie Udtyndersaks, ensidet

  69.00 kr.

  Skal din hunds pels udtyndes, er denne udtyndersaks ideel. Den fortynder og giver bløde linjer, når der skal klippes. Saksen er dobbeltsidet og måler 18,5., Trixie Udtyndersaks, ensidet.

 • Køb Trixie rullekam online billigt tilbud rabat dyr

  Trixie rullekam

  39.00 kr.

  Kam fra Trixie der er god til pelse med tendens til filter. Specielt god til at finde filtrede områder på lange pelse. Kammen måler 13 cm og har “rullende” tænder, som betyder, at de ikke sidder fast som på en alm. kat., Trixie rullekam.

 • Køb Trixie dobbeltsidet børste online billigt tilbud rabat dyr

  Trixie dobbeltsidet børste

  49.00 kr.

  Denne hundebørste giver dig to slags børster i en. En metalbørste med dupper der er god til lang pels, og en nylonbørste god til små filtre i underpelsen. Skaftet er af træ der giver et godt reb., Trixie dobbeltsidet børste.

 • Køb Trixie Frysetørret Andebryst 50 g online billigt tilbud rabat dyr

  Trixie Frysetørret Andebryst 50 g

  39.00 kr.

  Små, fine frysetørrede godbidder af 99% andebryst. Da de er frysetørret via frysetørring, har de opretholdt den fulde smag og al den gode næring ? og din hund vil derfor eeelske dem. Posen indeholder 50 g., Trixie Frysetørret Andebryst 50 g.

 • Køb Trixie Junior dumbbell m. reb online billigt tilbud rabat dyr

  Trixie Junior dumbbell m. reb

  49.00 kr.

  Dumbbell i pastel farve, der er meget neutrale. Materialet er bomuldsreb og den måler 22 cm. Perfekt til leg hos både hvalpe og voksne hunde., Trixie Junior dumbbell m. reb.

 • Køb Trixie Junior dumbbell i gummi online billigt tilbud rabat dyr

  Trixie Junior dumbbell i gummi

  49.00 kr.

  Hvalpelegetøj i de fineste pastel farver af naturgummi. Overfladen er nobret og perfekt til tænder og gummer, der klør. Der er hul i midten, som kan fyldes med lækkerier. Den måler 9 cm., Trixie Junior dumbbell i gummi.

 • Køb Trixie Udtyndersaks

  Trixie Udtyndersaks, dobbelt

  69.00 kr.

  Skal din hunds pels udtyndes, er denne udtyndersaks ideel. Den fortynder og giver bløde linjer, når der skal klippes. Saksen er dobbeltsidet og måler 18,5., Trixie Udtyndersaks, dobbelt.

 • Køb Trixie Dentafun Slikkepind m. ost 1 stk online billigt tilbud rabat dyr

  Trixie Dentafun Slikkepind m. ost 1 stk

  7.00 kr.

  Små slippepinde i dog-version. Hovedet er af kylling og ost, og stangen er af råhud, så din hund kan spise det hele. Slikkepindene sælges enkeltvis., Trixie Dentafun Slikkepind m. ost 1 stk.

 • Køb Trixie Trimmekniv Grov online billigt tilbud rabat dyr

  Trixie Trimmekniv Grov

  89.00 kr.

  Trixie trimmekniv i grov til områder som ryg og mave. Den er til højrehåndet og måler 19 cm i alt., Trixie Trimmekniv Grov.

 • Køb Solitaire strategispil online billigt tilbud rabat dyr

  Solitaire strategispil

  119.00 kr.

  Aktiveringsspil til hunden, der skal udfordres lidt. Der gemmes godbidder under keglerne, så når de løftes, bliver din hund belønnet med godbidden. Spillet er skridsikker og der medfølger en vejledning., Solitaire strategispil.

 • Køb Bold med hjerte online billigt tilbud rabat dyr

  Bold med hjerte

  19.00 kr.

  Bolden med hjerte vedhæng aktiverer din kat til leg ved hjælp af katteurt. Den er lavet af polyester og jute, og er et sjovt legetøj til din kat, der vil elske at snuse til den under leg.

  Mål: 4,5 x 18 cm, Bold med hjerte.

 • Køb Trixie Killingesele m. line Ass. farver online billigt tilbud rabat dyr

  Trixie Killingesele m. line Ass. farver

  49.00 kr.

  Denne killingesele er praktisk, hvis din kat skal til dyrlægen, eller I skal ud. Den er af lækkert og holdbart materiale, og snaplåsen gør den nem for din kat at få på. Juster den, så den passer perfekt til din kat. Assorteret farver., Trixie Killingesele m. line Ass. farver.