Viser 1–12 af 25 resultater

 • Køb Trixie Udtyndersaks

  Trixie Udtyndersaks, ensidet

  69.00 kr.

  Skal din hunds pels udtyndes, er denne udtyndersaks ideel. Den fortynder og giver bløde linjer, når der skal klippes. Saksen er dobbeltsidet og måler 18,5., Trixie Udtyndersaks, ensidet.

 • Køb Trixie Junior dumbbell m. reb online billigt tilbud rabat dyr

  Trixie Junior dumbbell m. reb

  49.00 kr.

  Dumbbell i pastel farve, der er meget neutrale. Materialet er bomuldsreb og den måler 22 cm. Perfekt til leg hos både hvalpe og voksne hunde., Trixie Junior dumbbell m. reb.

 • Køb Trixie Frysetørret Andebryst 50 g online billigt tilbud rabat dyr

  Trixie Frysetørret Andebryst 50 g

  39.00 kr.

  Små, fine frysetørrede godbidder af 99% andebryst. Da de er frysetørret via frysetørring, har de opretholdt den fulde smag og al den gode næring ? og din hund vil derfor eeelske dem. Posen indeholder 50 g., Trixie Frysetørret Andebryst 50 g.

 • Køb Trixie Hoved- og potesaks online billigt tilbud rabat dyr

  Trixie Hoved- og potesaks

  49.00 kr.

  Pote- og hovedsaks fra Trixie, der er god til klipning af de små områder grundet det korte klippeblad med de afrundede spidser. Saksen måler ca 9.5 cm., Trixie Hoved- og potesaks.

 • Køb Trixie Frysetørret Rejer 25 g online billigt tilbud rabat dyr

  Trixie Frysetørret Rejer 25 g

  29.00 kr.

  Små, fine frysetørrede godbidder af 100% rejer. Da de er frysetørret via frysetørring, har de opretholdt den fulde smag og al den gode næring ? og din kat vil elske dem, Trixie Frysetørret Rejer 25 g.

 • Køb Trixie Trimmekniv Grov online billigt tilbud rabat dyr

  Trixie Trimmekniv Grov

  89.00 kr.

  Trixie trimmekniv i grov til områder som ryg og mave. Den er til højrehåndet og måler 19 cm i alt., Trixie Trimmekniv Grov.

 • Køb Flydende frisbee - Assorterede farver online billigt tilbud rabat dyr

  Flydende frisbee – Assorterede farver

  49.00 kr.

  Frisbee til sjov apporteringsleg. Grundet design kan den komme rigtig langt. Den er også god til leg på vandet, da den er flydende. Diameter på 18 cm., Flydende frisbee – Assorterede farver.

 • Køb Trixie dobbeltsidet børste online billigt tilbud rabat dyr

  Trixie dobbeltsidet børste

  49.00 kr.

  Denne hundebørste giver dig to slags børster i en. En metalbørste med dupper der er god til lang pels, og en nylonbørste god til små filtre i underpelsen. Skaftet er af træ der giver et godt reb., Trixie dobbeltsidet børste.

 • Køb Redningsvest til hunde online billigt tilbud rabat dyr

  Redningsvest til hunde

  249.00 kr.

  Ønsker du at give din hund mere sikkerhed, når I er på/ved vandet, så er en redningsvest en alletiders ide. Den er tydelig i farve og med reflekterende striber, så din hund tydeligt ses. Fåes i 2 forskellige størrelser., Redningsvest til hunde.

 • Køb Trixie Trimmekniv Fin online billigt tilbud rabat dyr

  Trixie Trimmekniv Fin

  89.00 kr.

  Trimmekniv i fin fra Trixie. Perfekt til hoved og øre område. Måler 19 cm og er til højrehåndet., Trixie Trimmekniv Fin.

 • Køb Kølemåtte - flere størrelser online billigt tilbud rabat dyr

  Kølemåtte – flere størrelser

  119.00 kr.

  Kølemåtte er perfekt til de varme dage, når din hund skal køles lidt ned. Virker uden ekstra afkøling – og “lades” op ved blot en lille pause inden brug. Fåes i 3 størrelser:
  65 x 50 cm
  90 x 50 cm
  110 x 70 cm, Kølemåtte – flere størrelser.

 • Køb Trixie Pelssaks 18 cm online billigt tilbud rabat dyr

  Trixie Pelssaks 18 cm

  59.00 kr.

  Trixie pelssaks der måler 18 cm og er oplagt til klipning af kroppen – kan også bruges til ansigtet, men til poter anbefales en mindre., Trixie Pelssaks 18 cm.