Viser alle 11 resultater

 • Køb Kw Hvid Shampoo online billigt tilbud rabat dyr

  Kw Hvid Shampoo

  69.00 kr.

  Shampoo ideel til de lyse hunde og katte med farverne: hvid, creme, sølv, grå og andre lyse pelse. Hjælper med at stimulere farven, gøre den glansfuld og mindske sammenfiltringer., Kw Hvid Shampoo.

 • Køb Kw Loppeshampoo online billigt tilbud rabat dyr

  Kw Loppeshampoo

  69.00 kr.

  Loppeshampooen fra Kw er effektiv mod alle former for utøj: Loppe, flåter, lus og tæger. Forebygger også kløe og eksem, der er forårsaget af utøjet. Både til hunde og katte., Kw Loppeshampoo.

 • Køb Kw 2i1 Shampoo og Balsam online billigt tilbud rabat dyr

  Kw 2i1 Shampoo og Balsam

  69.00 kr.

  2i1 shampoo og balsam til hunde og katte. Med denne vil pelsen fremstå glansfuld og fyldig ? og hurtigere end ved vask med separat shampoo og balsam. Gør også pelsen let at redde ud., Kw 2i1 Shampoo og Balsam.

 • Køb Kw Nature jojoba- & kokosolie shampoo online billigt tilbud rabat dyr

  Kw Nature jojoba- & kokosolie shampoo

  69.00 kr.

  Alletiders shampoo til dig med en hund eller kat, der har brug for lidt ekstra fugt i huden. Shampooen virker blødgørende og beroligende og minimerer en kløende hud., Kw Nature jojoba- & kokosolie shampoo.

 • Køb Kw Special Shampoo 200 ml online billigt tilbud rabat dyr

  Kw Special Shampoo 200 ml

  69.00 kr.

  Til hunde og katte der døjer med skæl, tør hud eller kløe. Fortsætter det over en længere periode, bør du kontakte din dyrlæge., Kw Special Shampoo 200 ml.

 • Køb Kw Aloe Vera shampoo online billigt tilbud rabat dyr

  Kw Aloe Vera shampoo

  69.00 kr.

  Kw Aloe Vera shampoo passer till alle pelstyper undtagen ruhåret. Giver en skinnende pels og hjælper med at løsne og hele døde celler med dens helende egenskaber. Både til katte og hunde., Kw Aloe Vera shampoo.

 • Køb Kw Potevoks Stift 15 g online billigt tilbud rabat dyr

  Kw Potevoks Stift 15 g

  69.00 kr.

  Påføres på en ren og tør pote. Giver din hunds trædepuder en beskyttende hinde, så I undgår tørre poter med revner., Kw Potevoks Stift 15 g.

 • Køb Kw Voks til poter og hud 100 g online billigt tilbud rabat dyr

  Kw Voks til poter og hud 100 g

  59.00 kr.

  Kan bruges på poter eller andre steder, hvor din hunds hud er irriteret eller beskadiget og har brug for en beskyttende hinde., Kw Voks til poter og hud 100 g.

 • Køb Kw Hvalpeshampoo online billigt tilbud rabat dyr

  Kw Hvalpeshampoo

  69.00 kr.

  En mild og effektiv shampoo til hvalpe og killinger. Giver pelsen masser af glans og genopbygger spaltede spidser. Kan også bruges til voksne hunde., Kw Hvalpeshampoo.

 • Køb Kw Potevoks Creme på Tube online billigt tilbud rabat dyr

  Kw Potevoks Creme på Tube

  69.00 kr.

  Kw potevoks creme giver en beskyttende hinde på din hunds trædepoter. Sørg for tørre og rene poter, inden det påføres. Indeholder 50 g., Kw Potevoks Creme på Tube.

 • Køb Kw Sort Shampoo 200 ml online billigt tilbud rabat dyr

  Kw Sort Shampoo 200 ml

  69.00 kr.

  Ideel til hunde eller katte med mørke pelser. Stimulerer farverne i sorte, blå og andre mærke pelse. Giver et frisk og glansfuldt udseende og minimere sammenfiltringer., Kw Sort Shampoo 200 ml.