Viser alle 4 resultater

 • Køb Hurtta Weekend Warrior hundesele online billigt tilbud rabat dyr

  Hurtta Weekend Warrior hundesele

  399.00 kr.

  Weekend Warrior selen er til aktive hunde. Med clipspænder ved brystet er den nem at få på, og med justerings muligheder ved halsen og brystet giver den et behageligt fit til din hund. Special syninger flere steder sørger for, at kvaliteten er i top., Hurtta Weekend Warrior hundesele.

 • Køb Hurtta Weekend Warrior ECO hundesele online billigt tilbud rabat dyr

  Hurtta Weekend Warrior ECO hundesele

  439.00 kr.

  ECO selen fra Hurtta er af ergonomisk design til aktive hunde. Materialet er genbrugt polyester og åndbar mesh for hundens komfort, og ved træk bliver trykket jævnt fordelt over hundens bryst. Selen er justerbar ved halsudskæringen og brystet og nem at på, Hurtta Weekend Warrior ECO hundesele.

 • Køb Hurtta Ranger Vest online billigt tilbud rabat dyr

  Hurtta Ranger Vest

  459.00 kr.

  Hurtta Ranger vest sikrer med sin orange farve og 3M reflekterende rør, at din hund vil være synlig i mørket. Materialet er åndbart strikstof, og kan klare alt slags vejr. Den kan tilpasses med velcrobånd og snore., Hurtta Ranger Vest.

 • Køb Hurtta Weekend Warrior Eco halsbånd online billigt tilbud rabat dyr

  Hurtta Weekend Warrior Eco halsbånd

  299.00 kr.

  Halsbåndet fra Hurtta er ergonomisk og sørger for, at trækket fordeler sig jævnt over halsbåndet for større komfort. Materialet er polyester og åndbar mesh, som kan klare alt slags vejr. Træktest af halsbåndet har bl.a. sikret den høje kvalitet., Hurtta Weekend Warrior Eco halsbånd.