Viser alle 8 resultater

 • Køb Dog Copenhagen Comfort Walk Go™ Hundesele online billigt tilbud rabat dyr

  Dog Copenhagen Comfort Walk Go™ Hundesele

  259.00 kr.

  Comfort Walk Go™ er en step-in sele og egnet til små og mellemstore hunde. Designet yder maksimal bevægelighed og materialet er smuds- og vandafvisende. Letheden, velcropanelet og 3D formerne giver en komfortabel og sikker sele., Dog Copenhagen Comfort Walk Go™ Hundesele.

 • Køb Dog Copenhagen Urban Trail™ Line online billigt tilbud rabat dyr

  Dog Copenhagen Urban Trail™ Line

  399.00 kr.

  Urban Trail™ linen er en alsidig hundesnor. Fås i en længde på 160 cm og med en bredde på 2 eller 2,5 cm. Dog Copenhagens Pouch Organizer™ medfølger., Dog Copenhagen Urban Trail™ Line.

 • Køb Dog Copenhagen Pouch Organizer™ Linetaske online billigt tilbud rabat dyr

  Dog Copenhagen Pouch Organizer™ Linetaske

  189.00 kr.

  Pouch Organizer™ Linetaske fås i one-size, der måler: L 14 cm x B 6 cm x H 3 cm. Perfekt til opbevaring af hundeposer, godbidder eller andet. Kan fastgøres til Dog Copenhagen liner., Dog Copenhagen Pouch Organizer™ Linetaske.

 • Køb Dog Copenhagen Urban Explorer™ Halsbånd online billigt tilbud rabat dyr

  Dog Copenhagen Urban Explorer™ Halsbånd

  249.00 kr.

  Urban Explorer™ er et smukt og let halsbånd. Det er smuds- og vandafvisende. Designet er klassisk og komfortabel for din hund med den bløde og åndbar polstring, som materialet er., Dog Copenhagen Urban Explorer™ Halsbånd.

 • Køb Dog Copenhagen Urban Freestyle™ Hundesnor online billigt tilbud rabat dyr

  Dog Copenhagen Urban Freestyle™ Hundesnor

  289.00 kr.

  Med Urban Freestyle™ kan du indstille længden fra 115 cm og op 200 cm. Materialet er af blødt og slidstærkt nylon webbing og med et håndtag, der er blødt og neoprenpolstret., Dog Copenhagen Urban Freestyle™ Hundesnor.

 • Køb Dog Copenhagen Comfort Walk Pro™ Hundesele online billigt tilbud rabat dyr

  Dog Copenhagen Comfort Walk Pro™ Hundesele

  349.00 kr.

  Comfort Walk Pro er en hverdagssele, som giver fri bevægelighed på turene. Materialet er slidstærkt samt smuds- og vandafvisende og med en blød polstring, der gør det behageligt for din hund. Der er easy-grab og to fastgørelses muligheder., Dog Copenhagen Comfort Walk Pro™ Hundesele.

 • Køb Dog Copenhagen Comfort Walk Air™ Hundesele online billigt tilbud rabat dyr

  Dog Copenhagen Comfort Walk Air™ Hundesele

  319.00 kr.

  Comfort Walk Air™ er en hverdagssele, der giver din fri bevægelighed. Selen kan åbnes ved nakkestykket. Materialet er smuds- og vandafvisende og med 3M refleks-trim i selen, så er mere synligere på jeres gåture., Dog Copenhagen Comfort Walk Air™ Hundesele.

 • Køb Dog Copenhagen Urban Style™ Halsbånd online billigt tilbud rabat dyr

  Dog Copenhagen Urban Style™ Halsbånd

  169.00 kr.

  Urban Style™ er et klassisk hverdagshalsbånd lavet af blød og slidstærkt nylon webbing. Det er med 3M refleks-trim og så har halsbåndet et aluminiums hardware, så du undgår rust., Dog Copenhagen Urban Style™ Halsbånd.