Animigo: En online-dyrehandel med fokus på kvalitet til gode priser

dyrehandel animigo dyr kæledyr dyreunivers

Denne artikel indeholder sponsorerede links

Animigo er en online-dyrehandel, der siden 2005 har solgt kosttilskud og dyreartikler til dyre-elskende danskere. Fokus er primært på naturlige kosttilskud af høj kvalitet, og de har hjulpet utallige danske katte og hunde med alt fra ledsmerter, tandkødsproblemer, koprofagi, lopper og flåter til at booste immunforsvar.

Men selvom det primære fokus er på kosttilskud, har Animigo også flere andre forskellige dyreartikler som hundesnor, flåthalsbånd samt hunde- og katteshampoo.

De er dermed en ‘one-stop-shop’, hvis du gerne vil beskytte din hund og kat med både kosttilskud lavet af naturlige superfoods og andre genstande, du som ansvarlig kæledyrsejer har brug for i hverdagen.

Selvom Animigo har flere forskellige produkter, kan du her nedenfor se et overblik og en forklaring over nogle af de kosttilskud og dyreartikler, du bør købe til din hund eller kat.

 

Anti-Gø-halsbånd – stop din hunds gøen

Alle hunde gøer, men det kan blive et problem, hvis det er konstant eller overdrevent. Derfor kan du købe et Anti-gø-halsbånd ved at klikke på dette link. Det er uden elektrisk stød, hvilket jo også ville være forfærdeligt, og du kan på den måde lære din elskede hund selvkontrol og begrænse dens gøen. 

Halsbåndet er velegnet til alle hunderacer, og virker på den måde, at det ved lyde og vibrationer lærer din hund ikke at gø. Det er en effektiv metode, og kan spare dig mange træningstimer, som du ellers skulle bruge for at lære din hund ikke at gø.

Flåt- og loppehalsbånd til hunde og katte – beskytter effektivt

Groft sagt varer loppesæsonen fra den 1. januar til den 31. december, mens der er højsæson for flåter fra maj til oktober. Derfor er det også vigtigt, at du giver din hund eller kat beskyttelse mod de irriterende insekter året rundt, da det kan spare din firbenede ven fra at blive angrebet af lopper og flåter. 

Flåter kan som bekendt føre til borrelia og anaplasmose, som begge er farlige flåtbårne sygdomme, som kan føre til symptomer som feber, træthed, stive led, halten, dårlig appetit og i værste fald døden. Lopper er ikke farlige i sig selv, men er stadig irriterende og kan give voldsom irritation og kløe hos din hund eller kat. Så køb et flåt- og loppehalsbånd hos Animigo, det giver din firbenede ven 8 måneders beskyttelse. 

kløe dyr spray

Itch Relief-spray – effektiv lindring af kløe

Hvis uheldet er ude, og du ikke har beskyttet din hund eller kat mod lopper og flåter, og din firbenede ven nu kløer sig voldsomt, kan du bruge Animigos Itch Relief-spray til effektivt at lindre kløe.

Itch Relief-sprayen virker ikke kun til at lindre kløe ved flåt- og loppebid, men kan med sine beroligende og beskyttende naturlige ingredienser også effektivt lindre kløe på grund af allergi, irriteret hud eller rødmen.

glucosamine kæledyr

Glucosamin & Chondroitin – tilskud til ledsmerter og stive led

Med alderen vil din hund eller kat begynde at få problemer med smerter, slidgigt og stive led. Det er nærmest uundgåeligt. Men ledproblemer er ikke noget, der kun sker for ældre hunde eller katte, det kan også ske i en meget tidlig alder.

Så hvis du opdager, at din firbenede ven begynder at have problemer med at bevæge sig, gå op ad trappen, hoppe, løbe rundt eller lignende, kan du give din elskede hund eller kat et glucosamin & chondroitin-tilskud fra Animigo. Tilskuddet er velegnet til at forebygge ledsmerter, men kan også bruges til at lindre, hvis dit kæledyr har fået problemer med sine led, hvilket kan påvirke deres aktivitetsniveau og livskvalitet.

coproghagia dyr

Coprophagia til hunde – stop din hund fra at spise afføring

Fænomenet, hvor hunde spiser sin egen eller andre dyrs afføring, kaldes koprofagi, og er en virkelig ulækker og dårlig vane. Koprofagi skyldes i sjældne tilfælde sygdom, men de langt de fleste hunde spiser afføring, fordi det er en dårlig vane.

Derfor er den mest effektive behandling mod koprofagi at bryde den dårlige vane, og netop det kan du gøre med Animigos kosttilskud Coprophagia, der foruden at modvirke spisning af afføring, også har den bonus-effekt, at den gør din hunds ånde frisk og velduftende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *